

## Shoreline and Coastal Planners Group Spring Meeting 2017 April 13, 2017

## **Ports and Cities Working Together**

Blue Heron Room Port of Everett Building 1205 Craftsman Way, 2<sup>nd</sup> floor Everett, WA 98201

## **AGENDA**

9:00 – 9:30 a.m.	Registration	
9:30 – 9:40 a.m.	Introductions	10 min
9:40- 10:30 a.m	Planning: City and Port of Everett Allan Giffen, City of Everett Graham Anderson, Port of Everett Steve Sundin, City of Bellingham	50 min
10:30 – 10:45 a.m	BREAK	10 min
10:45 – 11:15 a.m	Infrastructure and Public Works Brandon Whitaker, Port of Everett Heather Rogerson, Port of Skagit	30 min
11:15 – 12:00 a.m	Public Access Lisa Lefeber, Port of Everett Steve Atkinson, City of Tacoma Marla Kempf, Port of Edmonds	45 min
12:00 – 1:00 a.m	LUNCH BREAK (on your own)	60 min
1:00 – 1:30 p.m	Waterfront Place Redevelopment Brandon Whitaker, Port of Everett Laura Gurley, Port of Everett	30 min
1:30 – 3:20 p.m	WATERFRONT PLACE SITE TOUR Brandon Whitaker, Port of Everett Laura Gurley, Port of Everett	110 min
3:20 – 3:30	Adjourn	



